Jonge Engelse ouders verwarren PS3-controller met baby

Nieuws is nu al ouder dan de vader

Saints Row II is speelbaar vanaf 18 jaar maar dat lijkt de 13-jarige Alfie en 15-jarige Chantelle niet zo te boeien. Een beetje onsmakelijk nieuws, want tegenwoordig is het kopen van een dergelijke game voor kinderen onder de 18 jaar erg moeilijk.

Zeker als je niet ouder dan 7 jaar oogt.

Enige conclusie is dan ook dat de vader van de vader de boevengame heeft aangeschaft.

I’ll be a good dad

Alfie zegt extra hard zijn best te gaan doen op school. Dat is uiteraard een poging waard maar er moet wel een kind gevoed en opgevoed worden.

Gezien het feit dat ‘opa’ waarschijnlijk verantwoordelijk is voor het aanschaffen van spelcomputer en games moet ik echt even slikken. Hoe haal je het in je hoofd?

Ik hoor veel jonge ouders nu denken: “mijn kind van 13 krijgt echt geen playstation of zal tenminste niet zonder toezicht op een plasmascherm mensen omver rijden.” …”toch?”

Het is lullig beste mensen, maar je kinderen een game als Saints Row II aanbieden getuigt echt van slechte smaak. Dat niet alleen: het getuigt van slechte opvoeding. Een kind achter een spelcomputer gooien is wat mij betreft even creatief als een hond (vanwege tijdsgebrek) meenemen naar de supermarkt en deze buiten vastbinden. Pure luiheid. Begrijp me niet verkeerd, ik zit zelf dagelijks achter mijn PC en lig geregeld in de clinch met zombies, supermutants en zelfs virtuele politieagenten. Maar ik nader de 30.

Waar het allemaal begon

Ik ben hier best gevoelig voor. Bij het zien van een rokende moeder met kinderwagen draait mijn maag al om. Op dat moment is er nog geen sprake van kindermishandeling maar als moeder een wolkje rook combineert met een koetsjiekoetsjie in de richting van het kind dan ben ik geneigd de politie te bellen.

Mijn mening over dit hele euvel is gelijk aan de conclusies van recensenten over Saints Row II: grof en onvolwassen.  De foto links toont de moeder van Alfie -Nicola, 43 jaar- en er lijken wat zorgen in het voorhoofd te staan gekerfd. Misschien is ze bang dat haar auto binnen 2 jaar door kleinzoonlief is gejat?

Lees ook:Fruitige usb-stick met 8Gb geheugen!
Lees ook:Kinderen op hol geslagen na ontvangen Wii
Lees ook:Kleine Japanse meisjes komen onze zielen stelen!
Lees ook:PSP-geruchten: Playstation Store en uitschuifbare controller
Lees ook:Mobiele telefoon doodt man in China

3 reacties op “Jonge Engelse ouders verwarren PS3-controller met baby

 1. Barbara

  Beetje flauw, ik rook en heb twee kinderen. Je doet alsof dit absoluut niet kan maar dat zegt niets over opvoeding. Alsof je dan meteen een oude heks bent ofzo.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Merijn

  Barbara, voeding maakt deel uit van opvoeding en rook in je kind stoppen mag van mij strafbaar worden gesteld. Ook worden ouders veroordeeld die hun kinderen opvoeden met macrobiotiek (daar kunnen baby’s aan sterven) of veganisme (wat bij kinderen tot broze botten kan leiden).

    /   Beantwoorden  / 
 3. wim

  beet je overdreven allemaal ma vader en moeder rookte vroeger toen ik klijn was ook en toen ik en jaar of 12 a 13 was begon ik ook met zo agresiv mogenlijke games en nu nog steeds heb er nooit geen schade aan geleden zo wel van het roken en games niet ik speel nog steeds zo veel mogenlijke sciet games zo veel mogenlijk mensen af slachten werkt zeer goed tegen agressilaat die kids toch lekker hun agressi kwijt op een spelcomputer ik heb liever dat ze hun agressie op de copmputer uiten dan ze opstraat hun agressi uiten!als ik bijvoorbeeld me agresie niet meer kwijt kan op een spelcomputer denk dat het daqn toch snel verkeerdt zal gaan opstraat of zo moet dus echt elke dach even uitleven met mewnsen uitroeien op de computer wat is daar dan mis mee? wie heb daar dan last van als ik aan het schieten en uitroein ben op de pc? niemand toch!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.