Word de nieuwe Gadgetblogger!

Grijp je kans en word de nieuwe blogger van deze Gadgetblog.

Ben jij op zoek naar je eigen platform op internet. Wil je vanaf het begin een groot aantal bezoekers. En wil je er ook aan verdienen? Begin dan je eigen blog op blog.nl. En maak deel uit van een netwerk van bloggende journalisten.Je volgt al het nieuws over gadgets. Je weet het in een context plaatsen en je weet er zodanig over te bloggen, dat er reacties van bezoekers komen. Daardoor ontstaat er een community op je blog van mensen, die je interesse in het thema delen. Je bent niet meer dan een half uur à uur per dag kwijt aan het bloggen. Bij blog.nl krijg je:

* Toegang tot een gebruiksvriendelijk CMS

* Professionele begeleiding met helpdesk en bloggersbijeenkomsten

* Veel exposure voor je berichten

* Een enthousiaste club van geïnspireerde bloggers

* Een maandelijkse vergoeding, die kan oplopen tot enkele honderden euro’s

Jij zorgt voor de inhoudelijke invulling van de blog. Blog Online B.V. regelt de technische en commerciële kant in de vorm van banners, advertorials en sponsoring. Hoe meer bezoekers je blog trekt, hoe hoger de opbrengsten zijn. Omdat je blog deel uitmaakt van een groot netwerk, heb je vanaf het begin al veel bezoekers.

Over Blog.nl

Blog.nl is het grootste Nederlandse platform van themablogs. Momenteel bestaat het sterk groeiende netwerk uit 90 titels en blog.nl trekt maandelijks meer dan 3 miljoen bezoekers.

Reacties graag zo spoedig mogelijk en naar [email protected] o.v.v. Nieuwe Gadgetblogger. Geef aan, waar je passie voor gadgets uit blijkt. Voeg je CV toe, waaruit blijkt dat je een journalistieke achtergrond hebt of dat je een relevante opleiding volgt.

2 reacties op “Word de nieuwe Gadgetblogger!

  1. john

    Merijn ik heb jouw gegevens over de skiphone gelezen en heb mezelf er een aangeschaft. het is de skiphone i68 4g. alles gaat goed op 1 ding na. ik heb een mini sd card 16 gb gekocht en in de telefoon gestopt, echter ik kan van deze kaart niets zien, afspelen of wat dan ook via mijn skiphone? ik heb heel internet afgezocht en ik hoop eigenlijk dat jij mij kan helpen (het zou vast wel iets met instellingen te maken hebben, maar ik weet niet welke?)
    HELP!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.