Categorie: "Design & interieur"

Speciale grill voor kantoorverslaafden

Wir haben es nicht gewurst

Vanuit kantoren in Moskou en Kiev opereert een zootje ongeregeld (als ik de website mag geloven) dat toch wel erg mooie designs weet om te zetten in industrieel vernuft.

De russen ontwerpen gadgets, kookschorten, koelkastmagneten en nog veel meer. Onder dat ‘veel meer’ valt deze grill met ingebouwde spreadsheet. Of was het nu andersom?

De grill is ‘slechts’ een design maar wat de heren wél verkopen in hun Worldwide Store liegt er niet om: ooit een keyboard van € 1257,14 gezien?

Bron: Art. Lebedev via Gizmodo.com

Win een designhorloge in de maandelijkse watch-watch!

Watch this, baby

In samenwerking met Pamparampa.com mag gadget.blog.nl elke maand flitsende, hippe en soms overmatig ingewikkelde horloges reviewen én weggeven! Hoewel, weggeven…ach ja, eigenlijk wel want je hoeft er bijna niets voor te doen!

Eerder schreef ik al over Japanse designhorloges en ze zijn allemaal verkrijgbaar bij Pamparampa. Gaat uw hart ook sneller kloppen bij al die mooie lichtjes aan uw pols?

Om de allereerste ‘watch-watch’ te vieren mag ik maar liefst twee Ants-horloges weggeven deze maand! Ooit de tijd afgelezen aan de hand van mieren? Dit is je kans!

Win een Iphone skin!

Tweede ronde, alleen voor Iphone 3G

Bij gadget.blog.nl zijn ze al een keer uitgedeeld: Gelaskins! Een tweede huid voor je Iphone, krasvrij en artistiek verantwoord.

Ik heb er 3 om weg te geven, één Hokusai (Great Wave), één Hieronymus Bosch (Garden of Delight) en één onafhankelijke moderne kunstenaar (zie plaatje).

De vorige ronde leverde een hoop reacties op, doch (vrijwel) niet van Iphone 3G-bezitters. Daarom nog een kans!

Toiletonderbroek uit Japan

Driewerf nee! dit trek ik niet aan

De nieuwste generatie draagbare toiletten komt uit Japan en is ontwikkeld door de Japan Aerospace Exploration Agenc.

Het is vast en zeker een sensatie om zoiets te dragen: een pomp zuigt constant alles wat maar rondvliegt uit je luier en na de ‘daad’ komt een zachte stroming je achterwerk plaveien en je huid gladspoelen.

Vrouwen opgelet; voor je het weet te koop op tell-sell als billengladstrijker.

Bron: Akihabaranews.com

Kerstbal met digitaal fotolijstje

Laat die kerstboom nog maar even staan

Op de valreep nog even een leuk nieuwtje uit China. Deze kerstbal met digitaal fotolijstje vond ik op Chinavasion.com voor minder dan € 10,-. Misschien een reden om de kerstboom wat langer te laten staan. De bal heeft slechts 8MB in huis maar da’s genoeg voor 10 foto’s. Misschien een tip voor volgend jaar en altijd leuk voor op het bureau.

Bron: Chinavasion.com

Prijs: € 8,81

Paraplu zet regen om in licht, opvallend droog blijven

Futuristisch ontwerp siert binnenkort de straten

Wat u hier ziet is een ontwerp, waarbij de kracht van de regendruppels zorgt voor verlichting (door polyvinylidene fluoride, PVDF). Hoe zwaarder de druppels, des te feller het licht. Het design van Sang-Kyun veroorzaakt Blade Runner -achtige taferelen maar is helaas nog niet te koop.

Wél te koop en niet minder “Blade Runnerlike” is deze LED plu.

Bron:Engadget.com