Categorie: "Duur & decadent"

iPad is de naam, een enorme iPhone is het product

Begin maar vast met sparen

De grote gadgetblogs zijn uiteraard al bezig met live-bloggen en de eerste plaatjes stromen binnen.

Naam: iPad, processor Apple’s eigen 1Ghz processor, schermgrootte 9.7 inch. Wat meer?

Gamechanger? Natuurlijk. Games haal je uiteraard nog uit de App Store (iTunes) en er komt natuurlijk een kopje ‘Ebooks’ bij.

Meer verschillen met de iPhone?

Schrijver onder de zon in 3 stappen!

Werk 2.0

Het is wellicht opgevallen dat de aanvoer van nieuws is vertraagd gedurende de laatste maand. Dat heeft niets met traagheid in technologische ontwikkeling te maken maar meer met de nieuwe aanstelling van schrijver dezes!

Sinds een kleine drie weken ben ik werkzaam bij Softonic.com, een flitsende, hippe organisatie in het altijd zonnige Barcelona! Dat is een fijne upgrade en dit blog staat bekend om haar hoogstaande tutorials. Hierbij een kort stappenplan:

Hoe scoor je een baan als schrijver in Barcelona?

Win een designhorloge in de maandelijkse watch-watch!

Watch this, baby

In samenwerking met Pamparampa.com mag gadget.blog.nl elke maand flitsende, hippe en soms overmatig ingewikkelde horloges reviewen én weggeven! Hoewel, weggeven…ach ja, eigenlijk wel want je hoeft er bijna niets voor te doen!

Eerder schreef ik al over Japanse designhorloges en ze zijn allemaal verkrijgbaar bij Pamparampa. Gaat uw hart ook sneller kloppen bij al die mooie lichtjes aan uw pols?

Om de allereerste ‘watch-watch’ te vieren mag ik maar liefst twee Ants-horloges weggeven deze maand! Ooit de tijd afgelezen aan de hand van mieren? Dit is je kans!

Japanse design horloges; geeky, flashy…onleesbaar?

KITT aan uw arm. “We have a situation Michael”

U kent hem wel: de ietwat gladde man die naast de eerste de beste vrouw gaat zitten in de hotelbar, z’n pols naar voren steekt en zegt:

‘ik kom uit de toekomst en draag een horloge, waarop ik kan zien dat jij en ik over exact 15 minuten geen kleren meer dragen’.

Futuristische grill land op Amerikaanse bodem

Laatste niet-grillende Amerikaan is overtuigd

Dat Amerikanen van barbecueën houden dat weten we. Het komt niet als een grote verrassing dat er weer eens een dure alleskunner op de markt wordt gelanceerd. Het lijkt op een ruimteschip, is inklapbaar en doet alles wat een normale grill doet maar dan op grote schaal.

En grote schalen, daar houden onze vrienden wel van.

Grillen, wokken, stomen, roken…niets is de Hampton Grill te gek. De heren van Slashgear hebben het zelfs over het klaarmaken van “Kabobs” maar een snel rondje google leert ons dat Amerikanen het woord “Kebab” nog wel eens op die manier uitspreken.

Bron: Slashgear.com

Prijs: $ 4.000