Categorie: "Gadgets winnen!"

Win een Android Gadget Guide!

Win één van de twee handige gidsjes

Daar Androidworld een mooi stuk over de Android Gadget Guide (door Victor peters en ondergetekende) heeft gepost, verwijs ik jullie graag nog even vanaf mijn blog naar de informatieve website.

De Android Gadget Guide is een handig naslagwerkje met handzame informatie over Android.

Victor en ik schreven het een tijdje geleden, onze uitgever was laat met de publicatie maar: het is een verhipt leuk werkje geworden!

De prijsvraag vind je hier

Win een designhorloge in de maandelijkse watch-watch!

Watch this, baby

In samenwerking met Pamparampa.com mag gadget.blog.nl elke maand flitsende, hippe en soms overmatig ingewikkelde horloges reviewen én weggeven! Hoewel, weggeven…ach ja, eigenlijk wel want je hoeft er bijna niets voor te doen!

Eerder schreef ik al over Japanse designhorloges en ze zijn allemaal verkrijgbaar bij Pamparampa. Gaat uw hart ook sneller kloppen bij al die mooie lichtjes aan uw pols?

Om de allereerste ‘watch-watch’ te vieren mag ik maar liefst twee Ants-horloges weggeven deze maand! Ooit de tijd afgelezen aan de hand van mieren? Dit is je kans!

Win een Iphone skin!

Tweede ronde, alleen voor Iphone 3G

Bij gadget.blog.nl zijn ze al een keer uitgedeeld: Gelaskins! Een tweede huid voor je Iphone, krasvrij en artistiek verantwoord.

Ik heb er 3 om weg te geven, één Hokusai (Great Wave), één Hieronymus Bosch (Garden of Delight) en één onafhankelijke moderne kunstenaar (zie plaatje).

De vorige ronde leverde een hoop reacties op, doch (vrijwel) niet van Iphone 3G-bezitters. Daarom nog een kans!