Zonne-energie voor Ipod of Iphone

China vs de VS

Binnenkort gaan we reviewen bij gadget.blog.nl. Dat is hard nodig, we vergelijken immers steeds (goedkope) Chinese  producten met (véél te dure) Amerikaanse .

Totdat we worden overspoeld met recensiemateriaal (gadget.blog.nl is nog jong) houden we jullie op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Vandaag de iPhone Solar Power Battery Case, een hoesje met zonnepaneel voor de Iphone (wij gaan uit van de 1e generatie).

Mooie plaatjes

Het viel mij vandaag op dat een product op een Amerikaanse website wel erg veel op de Chinese tegenhanger lijkt. Ik zeg tegenhanger maar dit is eigenlijk onnodig: het product is in alle waarschijnlijkheid geïmporteerd en verdubbeld in prijs.

Op de website van Solar Arcadia zien we een hoesje trots gepresenteerd maar als we goed kijken dan is deze identiek aan het model in China.

Ook de specificaties (schapenleer etc.) zijn gelijk. Het grote verschil zit hem in de prijs, al kun je het niemand verwijten: Chinavasion staat ‘rebranding’ toe. Je mag dus gewoon 2.000 hoesjes met zonnepaneel kopen en onder eigen label lanceren in je winkel.

De hoesjes links zijn identiek maar verschillen nogal in prijs. De Amerikaanse versie kost $ 45,95 en de Chinese versie $ 18,24. Nogal een verschil.

Bronnen: Solararcadia.com, Chinavasion.com

Lees ook:Iphone in nieuw jasje
Lees ook:Win een nieuwe huid voor je Iphone of Ipod Touch!
Lees ook:Eindeloos genieten van muziek in de zon!
Lees ook:Gadget.blog.nl op je mobiel
Lees ook:Win een Android Gadget Guide!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.