Chinese N810 kloon beter dan het origineel?

In 2007 kwam Nokia met een Internet Tablet: de N810. Niet zo bijzonder allemaal, gewoon een soort mini-mini-laptop waar je nét iets meer aan had dan een pocket pc.

We hebben het hier over apparaten zonder gsm-chip.. dus bellen kan niet. Wél Linux-based, lekker groot scherm en dus prima voor internet op het toilet.

Beter dan Nokia N810?

Welja, wat is beter? Misschien vergis ik me, mijn Chinees is een beetje roestig en ik vertel jullie gewoon wat ik zie. Wat speurwerk op de Chinese website leverde de foto’s rechts op.

Dit is een cradle/hoesje met 3.5mm koptelefoonaansluiting, internetaansluiting (?), usb-aansluiting en vga-aansluiting. Dat begint ergens op te lijken!

De specificaties van de “Mid 2008″ zijn opgeschroefd t.o.v de Nokia N810. Deze keer een resolutie van 800 x 480, 628 Mhz Marvell processor en een aardig softwarepakket.

Hoe het ook zij, het blijft natuurlijk gewoon een Internet tablet. Misschien wel leuk om te verwerken in een tas of nog beter: in een pet! Zo kunnen mensen achter je zien waar je aan denkt!

Bron: PConline.com.cn

Prijs: nog niet bekend

Lees ook:Android 1.0 al geport naar Nokia N810
Lees ook:Zune HD gespot in het wild
Lees ook:Nokia’s vlaggeschip N97 voorzichtig te water gelaten
Lees ook:Opmerkelijke kiekjes vanuit de hemel – deel 2
Lees ook:Nokia N900 lijkt heel wat, blijkt vrij summier

0 reacties op “Chinese N810 kloon beter dan het origineel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.