Win een nieuwe huid voor je Iphone of Ipod Touch!

Gadget.blog.nl mag van Gelaskins zeven kunstwerken weggeven! Lees verder om mee te doen!

Een tijdje geleden schreef ik al iets over het ‘pimpen’ van je Iphone of Ipod Touch. Het artikel over Gelaskins verraadde al een prijsvraagje en zoals beloofd: hier is ie dan! Alles wat je hoeft te doen is het beantwoorden van de volgende vraag:

Noem zowel de naam van de artiest als de naam van de zeven werken die je ziet op het plaatje. Enkele van deze zullen bekend zijn, voor de andere titels zul je even moeten kijken op de website van Gelaskins. Je mag de Engelse titels gebruiken. Je lijstje komt er zo uit te zien:

Artiest                         Naam kunstwerk

1.

2.

etc.

Stuur je antwoord én je voorkeur voor je skin naar [email protected] en wie weet ziet je Iphone of Ipod Touch er binnenkort compleet anders uit! Je kunt kiezen uit de zeven skins in de afbeelding. Geef ook even aan of je een Iphone 1e generatie, Iphone 3G, Ipod Touch of Ipod Touch 2e generatie bezit!

Lees ook:Iphone games spelen op je TV!
Lees ook:Beeldscherm als modestatement
Lees ook:Win een Iphone skin!
Lees ook:Microfoon maakt van je iPod een telefoon
Lees ook:Nieuwe Ipod sneller dan Iphone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.