Telegraaf ronselt leden voor Powned

Geengenade.nl

U weet dat u niet met frisse mensen te maken heeft als het gaat om Geenstijl, Powned of de Telegraaf. In een interne mail aan haar leden adviseert Telegraaf-baas Volmer lid te worden omdat Geenstijl het lidmaatschap sponsort. Argument?

Waarom dit bericht op gadget.blog.nl? Ik weet zeker dat mijn TV stopt met werken na de lancering van Powned. Hier waarschuw ik u graag voor.

Niveau is ver te zoeken

Pief, paf, Pow!

“Tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend”. Niet alleen de tagline van Geenstijl.nl maar ook het motto van menig nieuw-rechts politicus. Gooi er een moeilijk woord in dat de achterban niet kent, wat stoere, rebelse krachttermen en een brokje eerlijkheid waar die vervloekte intellectuelen versteld van staan. Zo kunnen wij immers niet meer zeggen “zijn ze nu zo dom dat ze met opzet dit land naar de kloten helpen”?

Het antwoord van de Wilders- of Verdonk-stemmer: “Ha! Natuurlijk weten wij wel dat we een domme beslissing maken door op een fascistische peroxide-blonde, nodeloos kwetsende kwakzalver te stemmen. Maar hij zegt wel waar het op staat! Zo!” Mooi, dat argumentloze gepeupel. Zeggen waar het op staat. Het toppunt van troosteloze leegheid.

uhm… maar nog steeds dom. En ja, door die verdonkering en verwildering in de Nederlandse politiek en het opduiken van Paupertneds en slechtestijlen.nl gaat dit land naar de kloten. Met opzet.

Terug naar het onderwerp

Geenstijl sponsort dus het lidmaatschap door het geld na 1 april terug te betalen. Dit mag niet van het  Commissariaat voor de Media maar zoals bij veel zaken trekt Geenstijl zich hier niets van aan. In de interne mail van Volmer staat:

“PowNed heeft nog een kleine 9.000 leden nodig. Vanuit TMG vinden we het belangrijk dat PowNed en Wakker Nederland er komen. Daarom roep ik je op om ook lid te worden van PowNed, voor zover je dat nog niet had gedaan. Geenstijl zal dit lidmaatschap sponsoren, het kost je dus niks.”

Powned heeft nog 6.333 leden nodig maar heeft inmiddels al zendtijd bij Veronica gekregen. Een programmaatje vol ongefundeerde argumenten, nodeloos gekwets en bonte, verdraaide waarheden. Speciaal voor u de uitleg bij dat moeilijke woord op de website:

ten·den·ti·eus bn, bw (min) met een bep. bedoeling de waarheid verdraaiend: een -euze berichtgeving

Zo. Drink nu dat blik bier naast u maar leeg. Het is tenslotte bijna middag en er is nog zoveel te doen.

Bron: Villamedia.nl

Lees ook:Digitale pen leest met je mee en luistert
Lees ook:Productreviews in de zon
Lees ook:Schrijver onder de zon in 3 stappen!
Lees ook:Welke Iphone games spelen lekker op TV?
Lees ook:Eerste netbook met Android: slappe laptop of grote telefoon?

5 reacties op “Telegraaf ronselt leden voor Powned

 1. Steengeil

  Getsie, wat een zuur stukje. Ga maar snel verder met brabbelen over gadgets, want dit is wel heel erg tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend.

  Pot, ketel…

    /  
 2. PietjeP

  niet zeuruh. gewoon lid worden van powned!!!

    /  
 3. Eric

  Wat een zure linkse onzin. Blijf vooral blaten over niet-inhoudelijkheid en argumentloos, terwijl u niet verder komt dan het haar van Wilders. Nee, das pas inhoudelijk zeg.

  Ik betaal mijn krat tenminste van een zelfverdiend 2x modaal salaris. Dat gaat wat makkelijker dan in uw geval van een uitkering waar ook nog wiet van betaald moet worden.

    /  
 4. Sjaak

  Zeer grappig om te lezen. Geen inhoud, geen onderbouwing van argumenten en linkse bangmakerij. Ik ben blij dat Nederland eindelijk wakker wordt en stopt met te luisteren naar linke pseudowetenschap en heel dure sociale experimenten.

    /  

Reageren is uitgeschakeld