Categorie: "Software"

What is free and connects your iPhone to more networks than Apple does?

Another wi-fi scanner?

Yes, you heard that right. This nifty piece of software scans way better than the internal wi-fi scanner on your iPhone or iTouch! Furthermore,  e-Wifi is completely free.

This application does more than your regular wi-fi scanner; it connects to networks as well.

Don’t ask me how, but the range of networks is significantly increased when using e-Wifi. Probably, this is linked to Apple’s desire to provide us with the strongest connection…and only this connection indeed.

Time to replace your wi-fi scanner.

iPad is de naam, een enorme iPhone is het product

Begin maar vast met sparen

De grote gadgetblogs zijn uiteraard al bezig met live-bloggen en de eerste plaatjes stromen binnen.

Naam: iPad, processor Apple’s eigen 1Ghz processor, schermgrootte 9.7 inch. Wat meer?

Gamechanger? Natuurlijk. Games haal je uiteraard nog uit de App Store (iTunes) en er komt natuurlijk een kopje ‘Ebooks’ bij.

Meer verschillen met de iPhone?

Paintballen met je iPhone: het kan!

Verf niet meer nodig

Augmented reality is werkelijkheid geworden na Apple’s update 3.0 (met 1000 nieuwe API’s, ofwel programmeermogelijkheden).

In de game Gunman neem je het op tegen vrienden, met als enige wapen je iPhone! Dankzij de combinatie tussen software en de camera gebruik je de iPhone als gun!

Enige vereiste is wat voorbereiding, de game werkt het beste als je verschillende kleuren t-shirts draagt tijdens een duel.

De camera fungeert als vizier, reken dus op flinke achtervolgingen terwijl je op het scherm van je iPhone gluurt. Hoe werkt het precies?

Nexus One en Google Voice veranderen de telefoonwereld

Google-medewerkers lekken de spuigaten uit

Het moge duidelijk zijn wat de nieuwjaarsplannen van Google zijn. Google Voice zal waarschijnlijk samenvallen met de lancering van de Nexus One in Nederland en talloze andere landen in Europa. Het zou 5 januari zo ver moeten zijn en dit betekent dat er een revolutie wordt losgelaten deze week.

Google Voice is bijzonder. De dienst biedt nu al gratis bellen en sms-en in de VS en Canada, mits je beschikt over een G-account en een puike telefoon. Die is er nu en morgen gaan we het meemaken. Wil je bewijs voor deze stelling nog even doorpluizen, dan kan dit op de website van Frans-Peter van der Leur.

Bron: Androidclub.nl

Hoe grijp je streaming video van het net?

Streamen is zoooo 2009

Video’s streamen hoeft niet meer. Kijk je graag via internet naar je favoriete series of films dan zet je ze eenvoudig op je harde schijf met VDownloader.

De software pakt moeiteloos video van de meest bekende clipverzamelaars (YouTube, Vimeo, CBS, etc.) maar ook van de grotere websites waar alle juweeltjes staan geparkeerd.

Hoe werkt de software, waar vind je het en waarom werkt het soms niet? Op al deze vragen een antwoord, na de break.