iPhone met muis: werkt het of niet?

Het werkt.

Lees ook:Hoe grijp je streaming video van het net?
Lees ook:Onduidelijkheid over Skype op Iphone’s 3G netwerk
Lees ook:Je iPad op een plasmascherm: werkt het?
Lees ook:Konijn leest je mail, het nieuws en verhaaltjes voor het slapen
Lees ook:iPhone 3.0 vanaf vrijdag simlockvrij

8 reacties op “iPhone met muis: werkt het of niet?

 1. James

  Wel grappig, maar vraag me af of het handiger is dan een touchscreen ;)

    /   Beantwoorden  / 
 2. duh

  Hmm, lijkt mij apple developer tools, waar je je iphone kan simuleren voor programeren doeleinden.
  Behoorlijk fake dus..! (leuk dat er mensen intrappen :)

  En wat heb je er eigenlijk aan? WIe wilt dat nou? Prima touchscreen!

    /   Beantwoorden  / 
 3. search engine marketing

  Zo is -om te beginnen in de basis- het talent systeem geheel vernieuwd. Waar je nu om het level een talent point krijgt waarmee je je tree samenstelt om je spec sterker te maken, maak je in feite eenmalig een keuze voor bepaalde talents en kijk je er later niet meer naar om. Het is een vrij passieve manier van karakterontwikkeling, die in de praktijk meestal neer komt op het kiezen van de meest ideale talents voor de spec, waardoor er eigenlijk geen sprake is van keuze (cookie-cutter builds). In MoP echter, zul je nu iedere 15 levels een keuze moeten maken uit 1 van 3 talents, die in theorie alle drie even sterk zijn en even bruikbaar voor tal van situaties. Het uitwisselen van je talents voor bepaalde situaties, raids of bosses zal vaker voorkomen, waardoor het veel meer een dynamisch component van je karakterontwikkeling wordt. Naast de talents krijgen veel classes nieuwe spells en abilities, is het glyph systeem vernieuwd en is er weer een gigantische hoeveelheid aan nieuwe gear, items, professions en mounts toegevoegd. Achievements zullen account-wide worden, dat wil zeggen dat als je meerdere karakters hebt, ze je in-game achievements delen en dat je ze niet meer per karakter opnieuw hoeft te doen (maar dat nog steeds kunt, als je dat leuk vindt). Naast veranderingen zijn er in de basis ook een flink aantal verbeteringen in de user interface op komst die o.a. het looten van groepen vijanden en het verdelen van de loot makkelijker moeten maken.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Piracetam

  Vanavond een vrij eenvoudige maar toch late overwinning geboekt op VV Hoogenveen (zondag hfkl c).Doelpuntenmakers Marko v Lijen,Rudy man,Martijn Roosenburg en Roy Schokkenbroek.Kort samen gevat allemaal goeie voetballers en aanwinsten .Betreft de spitspositie wordt dringen geblazen met ook nog Rudy Mann terug in de selectie echt een luxe.Met name het verdedigende punt en de vleugels benutten moet de komende weken nog echt op getraind gaan worden. Bieuwe zal toch sneller de oplossing naar voren moeten gaan zoeken ipv tikje terug of breed en de backs moeten de opkomende vleugels beter en sneller opvangen.Al met al wel nuttig en zaterdag(vv Montfoort) zal een boel duidelijk gaan worden met wie Jan Vlap het komend seizoen gaat starten.Overigens heb ik vernomen dat Maarten de Jong niet wordt toegevoegd aan de technische staf van ONS(rede onbekend).Op de vraag of iedereen fit is en aanwezig ,antwoord nee!! Keeper de Vries was afwezig vanavond en keeper Landlust heeft een scheurtje botbreukje in zijn wijsvinger opgelopen in de warming up tegen CVVB, en is nog ong nog 3 weken uit de roulatie.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Rosanna B. Hendrix

  Voor iemand die graag tekent en schildert, werkt de tablet in dit opzicht als een raster-weergave. Je moet constant verhoudingen omrekenen, naar het scherm kijken en dan weer naar je tablet.

    /   Beantwoorden  / 
 6. J. Hendriks

  Hoewel misschien niet zo nuttig, grappig is het wel.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.