Contact

Gadget.blog.nl is een eigenzinnige blog, die niet alleen informeert maar soms ook choqueert. Waarom?

Omdat er weinig grenzen zijn aan de technologische mogelijkheden in deze wereld behalve die van onze verbeeldingskracht.

Merijn de Boer is opgelucht als Scart-aansluitingen bij televisies eindelijk aan de voor- of zijkant worden geplaatst en USB-aansluitingen bij computers aan de voorzijde.

Ook is hij bijzonder tevreden als telefoons weer met de handen kunnen worden bediend. Merijn is teleurgesteld als zijn telefoon van € 1500,- niet op TV kan worden aangesloten of niet in staat is een simpel tekstbestand te openen. In de bosjes belanden bij het vertrouwen op de GPS-functie in deze telefoon resulteert in een luide ‘Pot-jan-dorie’ uit de mond van onze schrijver. Kortom: een kritische knakker. De andere werkzaamheden van Merijn zijn gemakkelijk te vinden, al wordt hij liever niet gegoogled. Te laat. Welja, u kunt hem gewoon mailen op [email protected]

Adverteren?

Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 80 verschillende blogs en dat aantal breidt zich snel uit. Aan het eind van 2007 trok het netwerk maandelijks bijna 2 miljoen bezoekers, in 2008 was er een groei van 40% ten opzichte van 2007.

Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931.