Eerste Engelstalige review van de Meizu M8 I-kloon

Daar gaat mijn primeur

Een tijdje geleden kon ik met vreugde melden dat er een mogelijkheid in zat om binnenkort een Meizu M8 te interviewen, dat plan bestaat nog steeds! Het is echter wel lastig om een probleemvrij testexemplaar te bemachtigen.

De heren bij Specialphoneshop.nl gaan uiteraard proberen dit model te leveren maar dat kan nog even duren. Er zitten nog wat problemen in de firmware, zoals “Raz” van Mp4nation al zegt in de review: “Cheap Mp3 players do a better job”.

Wel valt de vergelijking met de Iphone op (lees ook dit artikel voor meer info)

Notoire kloon

Het was de kloon die alle andere klonen deed verbleken. De Meizu M8 scheen zelfs zoveel op de Iphone te lijken dat tijdens CeBIT 2008 de expositiestand van Meizu door de Duitse politie werd gesloten. De specificaties van de Meizu M8 kun je lezen in een van mijn andere artikelen maar wat mij opviel in een andere (chinese) video was de 3.5 mm koptelefoon. Dat zou een groot voordeel zijn, vooral voor muziekliefhebbers. Welja, eerst nieuwe firmware want die is buggy. Ik hoop dus ook dat ik binnenkort zelf kan ervaren hoe dit apparaat werkt en jullie er alles over kan vertellen! Check hier de video:

Bron: Engadget.com

Lees ook:Langverwachte competitie voor Iphone uit China
Lees ook:Spooktelefoon Meizu onvindbaar, wel opvolger aangekondigd
Lees ook:Langverwachte Iphone-kloon duikt op in het wild
Lees ook:Planologische puinhoop: onterechte boetes en station Groningen gespietst
Lees ook:Ideeën die de wereld veranderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.