Apparaten opladen zonder batterij; kan het?

Nóg een stukje milieuvriendelijker

Zonnepanelen zijn de toekomst. Dat gezegd hebbende, kleeft er één probleem aan deze zonnige rakkers: ook panelen moeten batterij-inhoud ergens opslaan.

Vaak hangt er een kleine batterij aan je zonnepaneeltjes, ééntje die er lang over doet om op te laden en binnen een paar minuten leeg is nadat je er een apparaat aan hangt.

De oplossing? Panelen die de energie van de zon rechtstreeks (via USB) naar je apparaat knallen. Heb je een iPhone of wat voor apparaat dan ook dat kan laden via je pc dan is deze gadget zeker het proberen waard!

Reistasje

Bij Chinavasion bestelde ik onlangs een tweetal zonneladers, wel handig om in huis te hebben als kado voor mede-gadgetfreaks. Wat bleek?

De lader werkt heerlijk en laadt al je apparaten, zelfs met minimaal zonlicht, op! Mijn ervaringen met Chinvasion zijn over het algemeen goed, ik reviewde eerder al een Dingoo gaming device van ze, maar ik ben zowaar nog meer tevreden over deze lader.

Dit product was slechts in meervoud te bestellen, maar dat is niet erg.

Rechtstreeks laden

Je bestelt ze per 2 stuks en ééntje blijft over om weg te geven. Een doosje arriveerde netjes op tijd (6 dagen) , daarin twee plastic zakjes en iets dat lijkt op een portemonnee. Klap je de portemonnee open, dan begint de lader meteen stroom om te zetten.

Tijden wachten totdat een batterij is opgeladen hoeft dus niet meer. Je sluit je apparaat aan via USB en presto! Het laden duurt even lang als laden via je pc, wat meevalt. Een iPhone is dus binnen 2 uur opgeladen!

Prijs: EUR 12.38 x 2 = EUR 24.77

Bron: Chinavasion

Lees ook:Je Iphone opladen zonder draden, zonder handen?
Lees ook:Hymini levert energie van zon en wind
Lees ook:Zonnelader pakt ook laptops aan
Lees ook:Chinese telefoon nog steeds goedkoopste mini-beamer
Lees ook:Android 1.0 al geport naar Nokia N810

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.